Naša priča

Mi smo hotel gde je svaki detalj pažljivo osmišljen da izmami osmeh na vašem licu i učini vaš boravak nezaboravnim. Nalazimo se u srcu Gornjeg Milanovca, baštineći vrednosti i stručnost iskusnih hotelijera ovog prelepog grada.

IG Hotel nije samo ime, već sinonim za vrhunski luksuz i izuzetnu profesionalnost i kvalitet usluge. Naša predanost vašem užitku ogleda se u svemu što činimo, stvarajući ambijent koji odiše sofisticiranošću i toplinom. Ovo je mesto gde se sastaju svetski putnici, stručnjaci iz različitih oblasti, i svi oni žive u skladu sa modernim idejama, a samim tim traže i nešto više od običnog hotela. U IG Hotelu, pružamo vam priliku da živite na visokom nivou, uživate u sitnicama i osetite pravu vrednost vrhunskog smeštaja.

Ponosni smo što možemo reći da smo postali neodvojivi deo Gornjeg Milanovca, i da smo se u međuvremenu proslavili kao jedan od najprepoznatljivijih simbola našeg grada i regiona. Svaka naša usluga, svaki osmeh našeg osoblja, svaki komad nameštaja – sve je to deo priče koju pišemo zajedno sa vama. Dobro došli u IG Hotel – mesto gde se osećate kao kod kuće, dok uživate u komforu koji zaslužujete.

Kad poželite više

Naše ponude su personalizovane i visokog kvaliteta, kao potvrda naše misije da svaki gost doživi neke od najlepših trenutaka provedenih u Gornjem Milanovcu.

Za savršenu uslugu koju pružamo, naš iskusni tim je uvek tu, osiguravajući da svaki trenutak proveden u IG Hotelu bude nezaboravan. Sa osmehom na licu i visokom profesionalnošću, oni će ispuniti svaku vašu želju i učiniti da se osećate kao da vreme radi u vašu korist.

IG Hotel Garni Gornji Milanovac - 9,6 Booking ocena
Ponuda IG Hotela Gornji Milanovac

„IG Hotel je zaista impresivan. Ovde kvalitetan odmor i vrhunska usluga nisu samo očekivani, oni su zagarantovani. Odlazak odavde je težak zadatak.“

Zadovoljni gost hotela

Centar grada Gornjeg Milanovca

Naša idealna lokacija

Nalazimo se na ekskluzivnoj lokaciji u centru Gornjeg Milanovca, u ulici Vuka Karadžića 1a, i sa ponosom nosimo četiri zvezdice. Naš hotel se sastoji od 20 soba, koje uključuju različite tipove soba za sve vaše potrebe, uključujući i povezane sobe za porodice.

IG Hotel je moderno opremljen i predstavlja idealan izbor za sve one koji posete Gornji Milanovac, bilo iz poslovnih razloga ili radi odmora. Okružen je brojnim barovima, restoranima, parkom, kulturnim centrom, crkvom, gradskim trgom i šetalištem. Glavna autobuska stanica je na samo nekoliko stotina metara udaljenosti, a mi smo tu da organizujemo taksi prevoz do željenih destinacija.

Poslužujemo doručak na bazi švedskog stola u našem restoranu, dok naš lobi bar predstavlja idealno mesto za sastanke, jutarnju kafu ili večernje druženje. 

Otkrijte Gornji Milanovac, grad gde prepliću istorija, tradicija i moderni ritam života.

Proživite priču ovog očaravajućeg grada. Upoznajte se sa lokalitetima koji su ostavili neizbrisiv trag u srpskoj baštini, ali se prepustite i ukusima kulinarske kulture koja obogaćuje ovaj region.

OPŠIRNIJE
IG HOTEL GARNI Gornji Milanovac

IG Hotel
Vuka Karadžića 1A, 32300 Gornji Milanovac, Republika Srbija
Tel: +381 32 718 450 / 718 451
Mob:+381 66 654 55 42 / 00381 66 654 55 42
Fax: +381 32 718 452
WEB: www.ighotel.rs
EMAIL: info@ighotel.rs
Recepcija: reception@ighotel.rs

INFO
Prijava gostiju od 14h
Odjava gostiju do 11h
Parking: Nije uračunat u cenu smeštaja
Doručak: Nije uračunato u cenu smeštaja
Boravišna taksa: Nije uračunato u cenu smeštaja
Osiguranje: Uračunato u cenu smeštaja
Teretana -Fitness Gym: Besplatno samo za goste hotela

Skeniraj kontakt