Lobby bar

Caffe kutak

KONFERENCIJSKA SALA

Sastanci, prezentacije, seminari

Teretana Fitness Gym

❤️ Sport

Restoran

Garni hotel

Spoj komfora i zabave

Ekstra sadržaji u IG Hotelu

U IG Hotelu, naša pažnja prema detaljima se ne završava na prelepim sobama. Nudimo vam raznolikost vrhunskih sadržaja koji će vaš boravak učiniti još posebnijim.

Popijte prvu jutarnju kafu ili uživajte u popodnevnom koktelu u našem sofisticiranom Lobby Bar-u, gde će vam otvorena terasa pružiti predivan pogled na grad. Naš bar je mesto gde se udobnost susreće sa urbanim šarmom, pružajući vam savršen ambijent za opuštanje ili druženje.

Za goste koji vole da ostanu aktivni, naš fitness centar je opremljen najmodernijom opremom, zadovoljavajući potrebe čak i najzahtevnijih sportista.

Bilo da želite da održite svoju uobičajenu rutinu vežbanja ili da započnete dan sa energičnom seansom, naš fitness centar je idealno mesto za vas.

Ako vam je potreban prostor za poslovni sastanak ili seminar, naša konferencijska sala je pravo mesto. Opremljena najnovijom tehnologijom, ova sala pruža idealan ambijent za organizaciju različitih događaja, od poslovnih prezentacija do seminara.

U IG Hotelu, mi smo posvećeni tome da vam pružimo ne samo mesto za odmor, već potpuno iskustvo. Posetite nas i doživite sve što imamo da ponudimo.

Hotel sa 4 zvezdice

Lobby bar sa letnjom baštom

Naš veliki Lobby bar, je mesto gde se gradski duh susreće sa opuštenom atmosferom. Bez obzira da li želite da se opustite uz omiljeno piće ili da se sastanete sa poslovnim partnerima, ovaj prostor je idealan za vas.

Uživajte u ukusima vrhunskih pića unutar našeg elegantno dizajniranog bara ili se opustite na našoj prijatnoj terasi. Odatle možete uživati u prelepom pogledu na istorijsku zgradu Gimnazije i osetiti miran duh milanovačkih ulica.

To je vaše mesto za beg od užurbanosti grada, poslovnog predaha, nudeći savršenu kombinaciju elegancije i opuštenosti.

Hotel sa 4 zvezdice

Restoran

Doživite buđenje uz švedski sto prepun raznovrsnih specijaliteta, gde svaka namirnica isijava priču o bogatstvu Gornjeg Milanovca.

U IG Hotelu, doručak postaje praznik za čula – sveže ispečeni hleb, sočna domaća kobasica i pršuta, slatki med i džem ali i mnogi drugi ukusi, sve nabavljeno od lokalnih proizvođača, čekaju da vas očaraju svojom autentičnošću.

Uživajte u raznovrsnosti i neodoljivosti našeg jutarnjeg stola, dok se opuštate u prijatnom i komfornom ambijentu restorana, pripremajući se za novi dan.

Počnite dan u IG Hotelu na najlepši način – probudite se uz raskoš ukusa koje donosi naš švedski sto.

Restoran je dostupan samo gostima hotela. Obzirom da je IG Hotel, garni vrsta hotela, doručak je u vidu švedskog stola.

Hotel sa 4 zvezdice

Konferencijska sala

U savremeno dizajniranom ambijentu IG Hotela naša sala predstavlja najmoderniji prostor za događaje u srcu Gornjeg Milanovca, gde vaša kompanija ima priliku da ojača timski duh svojih zaposlenih nakon boravka u našem hotelu.

Pravi spoj tehnologije i udobnosti, naša Konferencijska sala pruža idealno okruženje za uspešno vođenje svih vaših poslovnih događaja. Sa preko 100m² savremeno dizajniranog prostora, naša sala predstavlja najveći i najmoderniji prostor za događaje u Gornjem Milanovcu i široj okolini.

Sala je opremljena najnovijom tehnologijom, uključujući projektor i laptop, dok veliki konferencijski sto i udobne poslovne stolice pružaju mesto za više od 40 učesnika. Bez obzira da li planirate sastanak, seminar, korporativni događaj ili prezentaciju, naša konferencijska sala je idealna za sve vrste poslovnih događaja. 

Posvećenost našeg osoblja i vrhunski kvalitet usluga uz negovanje iskrenih, ljudskih odnosa zasnovanih na profesionalizmu, čine poslovne susrete u IG Hotelu jedinstvenim. Naša misija je da pružimo ne samo mesto za odmor, već i prostor gde će se roditi nove ideje, gde će se ojačati timovi i gde će se negovati odnosi – sve to u srcu prelepog Gornjeg Milanovca.

Lokacija IG Hotel-a je idealna – nalazimo se na svega 125 km od Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, čineći nas lako dostupnim za domaće i međunarodne goste.

Hotel sa 4 zvezdice

Teretana Fitness Gym

Održavajte formu i vitalnost čak i dok putujete, zahvaljujući našem moderanom Fitnes centru. Nastavite sa svojim redovnim režimom vežbanja ili se oslobodite napetosti izazvane dnevnim aktivnostima u našem fitness prostoru, namenjenom vašem zdravlju i dobrobiti.

Naš Fitnes Gym je opremljen najnovijim spravama koje uključuju traku za trčanje, gladijator, eliptičnu mašinu, slobodne tegove i fitnes pribor. Bilo da želite da održite svoj kardio režim, povećate nivo energije ili sagorite dodatne kalorije, naša kardio soba je vaš privatni prostor za obnavljanje energije.

Ne dopustite da putovanje poremeti vašu rutinu vežbanja. Fitnes Gym je otvorena  24/7, omogućavajući vam da vežbate u vreme koje vam najviše odgovara. Zato, zaboravite na izgovore, ostanite u formi i napunite se energijom.

IG HOTEL GARNI Gornji Milanovac

IG Hotel
Vuka Karadžića 1A, 32300 Gornji Milanovac, Republika Srbija
Tel: +381 32 718 450 / 718 451
Mob:+381 66 654 55 42 / 00381 66 654 55 42
Fax: +381 32 718 452
WEB: www.ighotel.rs
EMAIL: info@ighotel.rs
Recepcija: reception@ighotel.rs

INFO
Prijava gostiju od 14h
Odjava gostiju do 11h
Parking: Nije uračunat u cenu smeštaja
Doručak: Nije uračunato u cenu smeštaja
Boravišna taksa: Nije uračunato u cenu smeštaja
Osiguranje: Uračunato u cenu smeštaja
Teretana -Fitness Gym: Besplatno samo za goste hotela

Skeniraj kontakt